Loading...
Bröllop och fest2019-07-10T19:56:58+00:00

I stämningsfulla magasinslokaler med plats för drygt hundra personer och med en magnifik havsutsikt är Isbolaget den optimala platsen för en lyckad fest.

Vårt uppskattade catering-utbud består av en mängd olika utvalda bufféer. Samtliga buffér lämnar utrymme för era specifika önskemål, vare sig det gäller smakpreferenser eller allergier.

Donsö?

Det är enkelt att ta sig till pittoreska Donsö direkt från centrala Göteborg. Vi hjälper gärna till att komponera upplägg med båt från Stenpiren direkt till Restaurang Isbolaget. Annars avgår färjor löpande från Saltholmen ut till ön på ca 20 minuter. Vill ni ha hjälp med frisör, blommor, fotograf eller liknande så har vi flera tips vi gärna hjälper er med.

Lokalen?

Lokalen är välutrustad med all behövlig teknik och har flexibel möblering. För er som har behov av en välutrustad scen med riktigt bra anläggning finns stora resurser. 

”Hur får vi hit gästerna?”

Eftersom det inte finns några bilfärjor eller broar till södra skärgården behöver gästerna ta sig en liten båttur. Det kan lösas på ett par olika sätt.

Vi samarbetar med sjötaxin och hjälper er gärna se till att på ett smidigt sätt få ut era gäster.

Det går regelbundna båtturer mellan Donsö och Saltholmen. För aktuell tidtabell gå in på vasttrafik.se och sök på turer mellan Saltholmens Brygga – Donsö.

På Styrsöbolagets hemsida styrsobolaget.se kan man föranmäla stora passagerargrupper och Styrsöbolaget sätter då om möjligt in en extra färja.

I vissa fall kan man hyra en färja i den mån det finns ledig kapacitet. Kontakt: Driftsledaren Fredrik Helm fredrik.helm@styrsobolaget.se

Västtrafiks kundservice: 0771-414300.

Saltholmens terminal: 031-297599

Behöver ni en bröllopsfotograf?

Vi samarbetar med fotograf Åsa Lännerström. Åsa beskriver sig själv såhär:

”Bröllopsfotograf som bor och utgår från Göteborg men tar mig dit ni finns (älskar ju såklart Donsö då vi har ett sommarhus här!)
Jag blir lite lycklig i magen när jag får till en fin bild, när ljuset sitter och känslorna flödar! Då får ni se en sprallig fotograf!
För mig är det viktigt att vi har en avslappnad stund och skrattar mycket, det är då bilderna kommer som gör att vi tillsammans skapar er historia!
Att fånga alla detaljer och ögonblick in emellan gör att vi får en naturlig känsla och dokumentation över er dag. Kika gärna in på min hemsida asalannerstrom.com för mer information och välkommen med er förfrågan!”

BRÖLLOP – MAT OCH INSPIRATION

Se vårt förslag på bröllopsmeny och låt dig inspireras av tidigare dukningar.

LÄS MER

BUFFÉER

Bufféer är ett klockrent alternativ när man vill vara säker på att det finns något för alla. Vi har satt ihop en mängd olika förslag.

LÄS MER